facebook

Комаровський пояснив, чому Путін не в змозі ухвалювати адекватні рішення

Російський президент Володимир Путін неадекватний, проте ознак психічних розладів у нього немає, вважає найвідоміший український лікар Євген Комаровський.

На думку експерта, головна проблема Путіна в тому, що він “позбавлений адекватної оцінки як власних дій, так і навколишнього світу, а тому не в змозі ухвалювати адекватні рішення”.

Про це Комаровський розповів у інтерв’ю – для його програми “Орестократія”. “Завжди хотів поговорити про Путіна з професійним лікарем”, – зізнався Сохар, пояснивши свій вибір гостя.

Напередодні цієї бесіди популярне британське видання Daily Mail опублікувало статтю про те, що у російського лідера синдром під назвою “стероїдна лють” і що розвинувся він через онкологію та використання гормональних препаратів. Лікар Комаровський із цим не згоден.

“Там наплутане грішне з праведним, – сказав він. – При лікуванні деяких онкозахворювань дійсно використовуються стероїдні гормони. Ті самі знамениті преднізолони, дексаметазони, про які багато хто чув. Хоча це не головне зараз, і навряд чи для Путіна використали б ці ліки. Термін “стероїдна лють”, ужитий Daily Mail, стосується зовсім інших гормонів, йдеться про так звані анаболічні стероїди. Це анаболіки, заборонені препарати для спортсменів, які використовуються для збільшення м’язової маси, підвищення працездатності… Іноді – для лікування важкої імпотенції, таке теж можливо. Може, у нього справді є такі проблеми, і ці препарати використовуються, але з тих картинок, які я бачив, з його виступів публічних я не можу сказати, що він дихає на ладан і що він остаточно збожеволів. Ні, я вважаю, що психічні проблеми, які він має, індуковані оточенням”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...