facebook

Шарія знайшли в Іспанії і попросили пояснень: Анатолій махав ногами і кидався на жінок

Анатолій Шарій гріється в Іспанії, звідки продовжує вести свою антиукраїнську діяльність. До нього навідалися українські активісти і попросили пояснень.

Відео з’явилося в Telegram Телебачення Торонто.

На відео видно, що Анатолій поводив себе вкрай агресивно – махав ногами, руками, штовхав жінок. Навіть зі своєю дружиною Ольгою не церемонився.

На місці конфлікту розбиралися охоронці будинку Шарія, пізніше під’їхала іспанська поліція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вілла Шарія за мільйон євро

Активісти також показали, куди саме можна до Анатолія прийти в гості. Посилання на карту тут.

Зазначимо, що за інформацією Слідство.Інфо, у серпні 2019-го Шарій став власником вілли у каталонському містечку Рода-де-Бара.

Як свідчить іспанський майновий реєстр, будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв.м та підвального приміщення на 69 кв.м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документах вказано, що одразу за земельною ділянкою – пляж. Орієнтовна вартість житла – мільйон євро.

Анатолій Шарій продовжує свою антиукраїнську діяльність попри війну

Шарій продовжує займатися на своїх медійних платформах брехнею, пересмикуванням, маніпуляціями, безперервною і безпідставною критикою української влади.

Нагадаємо, що проросійський блогер Анатолій Шарій з лютого 2021 року оголошений у розшук за підозрою про державну зраду.

Ще у 2021 році Зеленський ввів санкції проти Шарія, а у 2022 році – розширив. Зокрема, вони стосуються самого Шарія, його дружини Ольги, а також ТОВ “Інформаційне агентство “Шарій.Нет”.

7 березня стало відомо, що відеохостинг YouTube прийняв рішення заблокувати в Україні канал Шарія, а також його дружини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...