facebook

“Спочатку будуть зачистки неугодних, а далі вже – смерть путіна”: екстрасенс повідомив, коли не стане диктатора

Вже до кінця літа володимира путіна, який керує росією, може не стати. Найімовірніше, його тіло знайдуть у робочому кабінеті.

Такий погноз оприлюднив учасник шоу “Битва екстрасенсів”, маг Олександр Кантоністів. За його даними, у 2022 році на росію чекають не найкращі зміни. За його словами, з кінця березня по 6 квітня в росії будуть “зачистки” всіх невгодників путіна. Також і “клімат” в РФ буде ставати більш жорстким, а це означає, що все більше і більше буде незадоволених.

Кантоністів зазначив, що середина квітня стане переломним періодом. У цей час можливе виведення російських військ з території України. А ось до кінця літа агресор путін може померти.

“З початку червня для путіна починається найкритичніший період в його житті – це будуть спроби отруєння і фізичної розправи над диктатором. У путіна, швидше за все, загостриться манія переслідування, психічні розлади позначаться на його рішеннях стосовно керівництва рф. Репресії можуть загостритися – свої люди йому будуть здаватися зрадниками. Це призведе до необдуманих вчинків, які надалі йому тільки нашкодять”, – сказав маг в коментарі Факти ICTV.

Він додав, що путін може померти прямо у себе в кабінеті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Пік життя путіна спостерігається до серпня-вересня 2022 року. У цей період дуже висока ймовірність його смерті. Швидше за все, вона настане всередині його кабінету”, – додав маг.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...