facebook

Який вигляд мав Зеленський за день до війни та після побаченого в Бучі. Промовисті фото

В мережі порівняли зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського до та після 41 дня запеклої боротьби українського народу з російськими фашистами. Різниця в міміці та очах очільника країни виявилася очевидною.

Натхненне обличчя політика 23 лютого жорстко контрастує з вбитим горем українцем під час візиту до звільненої від окупантів Бучі. OBOZREVATEL пропонує подивитися на два кадри з різницею в 41 день.

Перший знімок був зроблений за день до повномаштабного вторгнення загарбників на територію України. 23 лютого Володимир Зеленський потрапив в об’єктив камери під час зустрічі з президентами Литви та Польщі.

Поголений лідер в класичному костюмі та краватці зустрічав очільників країн-партнерів з посмішкою на обличчі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Другий кадр був зроблений 4 квітня, під час робочої поїздки президента України до звільненої Бучі, де терористи влаштували різанину, під час якої масово вбивали мирне населення.

Слухаючи розповіді містян на обличчі політика було видно всю скорботу та жаль, яку він відчував в цей момент. Міміку очільника держави встигли зафіксувати ЗМІ, тому кадр швидко поширився світом.

Зокрема, допис з порівнянням зовнішності президента в Twitter зібрав майже 350 тисяч лайків та безліч коментарів, де люди висловлюють своє співчуття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...