facebook

“Справжні непристойності – це війна”: український Playboy випустив спеціальний номер про війну (фото)

Новий випуск журналу Playboy Ukraine вирішив присвятити війні, яку на нашій території розгорнула Російська Федерація і показати на своїх сторінках справжні непристойності – вбивства та нетерпимість. Про це йдеться на веб-сайті журналу.

Спецвипуск розповідає про безжальну війну, яку має зупинити світ. Електронний номер можна придбати за будь-яку суму від 10 до 200 євро, а всі отримані від продажу кошти підуть на гуманітарну допомогу, забезпечення лікарень та закупівлю машин “швидкої” допомоги. Друковану версію журнал обіцяє випустити одразу після нашої перемоги над агресором.

На обкладинці нового випуску замість оголених красунь зображено мешканку Ірпеня Анастасію Тиху, яка вивозила собак із міста, а також зруйнований міст, під яким стояли люди в очікуванні евакуації, ховаючись від ворожих обстрілів. Також на фоні показані зруйновані після російських атак будівлі.

В описі йдеться, що протягом 15 років журнал показував українок, демонструючи їхню красу, а зараз у нашій країні війна і ми повинні тепер показати всьому світу, наскільки сильна наша нація.

“Ми завжди закликали до свободи наших бажань, і сьогодні ми показуємо всьому світу, що таке справжня незалежність та справжня свобода цілої нації”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сторінку спецвипуску супроводжує цитата Х’ю Хевнера: ”

Справжні непристойності не мають відношення до сексу. Справжні непристойності – це війна, нетерпимість та вбивство”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...