facebook

Під Житомиром чоловік випав із маршрутки і загинув

У селі Сонячне Житомирського району 23 січня загинув чоловік, який випав із маршрутного таксі.

marshrytka_marshtytka_3

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Інформацію про подію Житомир.info підтвердила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«Інформація дійсно підтверджена. Повідомлення надійшло від фельдшера. Це маршрутне таксі №110. Наразі невідомо, за яких обставин випав чоловік», – зазначила Корчевна.

На сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області уточнюють, що подія сталася близько 11.30 внаслідок раптового відкриття дверей під час руху пасажирського мікроавтобуса.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції. За попередньою інформацією, у с. Сонячному під час руху приміського маршрутного автобуса, під керуванням 37-річного житомирянина, сталось раптове відкриття дверей. Унаслідок цього один з пасажирів, 67-річний місцевий житель, випав із салону автобуса на дорогу. Чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, у рамках якого триває з’ясування причин та обставин події

marshrytka_marshtytka_1 marshrytka_marshtytka_2 marshrytka_marshtytka_3

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...