facebook

Лімфовузол на шиї і карта смерті: астролог розповів, як помре путін

І що буде з росією

Путін – невиліковно хворий. Йому випала карта смерті, що означає швидкий кінець. Про це в інтерв’ю Vgorode заявив переможець «Битви екстрасенсів» Максим Гордєєв. За його словами, Україна отримає перемогу у війні з Росією, хоча це буде важким випробуванням для країни.

– Путін і так вже при смерті, але навколо нього є сильні цілителі, які підтримують його здоров’я на необхідному рівні.

 

Енергія Путіна майже вичерпалася, і правда вже проникає в Росію, як ракова пухлина поширюється і вражає сліпу довіру народу, – зазначив Гордєєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Гордєєва, Путін перед смертю втратить довіру тих країн, на які розраховував. Однак він не накладе на себе руки, може втекти, зрозумівши, що все втратив, але його смерть неминуча.

Гордєєв наголосив, що росіяни навіть після відходу Путіна не усвідомлять своїх помилок – вони не відчуватимуть провини за ті звірства, які їхні солдати чинили в Україні.

Астролог зазначив, що війна змінить і ставлення до українців – країну почнуть шанувати у всьому світі. Після війни на Україну чекає економічне зростання та стабілізація валюти.

Нагадаємо, раніше у церкві у путіна помітили збільшений лімфовозол зліва. Швидше всього у путіна остання стадія онкологія, адже не дарма він завжди тримає поруч з собою лора-онколога.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...