facebook

У Львові лікарі врятували 4-річну дівчинку, яку протягом години шматував собака

На Львівщині лікарі “Охматдиту” врятували чотирьохрічні дівчинку Єву, яку близько години шматував собака. Батьки відправили дитину в село до бабусі через війну.

У Львові лікарі врятували 4-річну дівчинку, яку протягом години шматував собака

Як розповіла її мама Вікторія, бельгійська вівчарка вирвалася з-загорожі і мчала націлено на дитину. Від страху у бабусі відняло ноги. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “Охматдит” 8 квітня.

За словами Вікторії, жінка повзла рятувати Єву на колінах, але втратила свідомість. Коли прийшла до тями, змогла знайти телефон та подзвонити сусідові.

“Сусід прибіг і застрелив його (собаку. – Ред.). Дитина лежала в шоковому стані, без одягу, пошматована. Кажуть, що лікар швидкої допомоги, який віз дитину до “Охматдиту” дорогою плакав”, – розповіла Вікторія.

Завідувачка реанімаційного відділення Віра Приймакова повідомила, що дівчинку привезли в лікарню у важкому стані, з множинними рвано-кусаними ранами голови, обличчя, рук, ніг, тулуба.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За життя дитини боролися лікарі-реаніматологи, а після стабілізації стану, п’ять хірургів проведели шестиголинну операцію з первинної хірургічної обробки ран з зупинкою кровотечі.

Нині Єва перебуває в хірургічному відділенні, вподальшому їй робитимуть пластичні операції.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Херсоні собака породи алабай покусав дитину. 8-річна дівчинка потрапила до лікарні у важкому стані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...