facebook

Росія стягує війська до кордону з Фінляндією після заяви країни про вступ до НАТО (відео)

Президент РФ Володимир Путін почав стягувати війська до кордону із Фінляндією. Цьому передувала заява влади країни про рішення вступити до НАТО.

Про це повідомляє Daily Mail.

Нещодавно Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін заявила, що її країна може подати заявку на вступ до НАТО до літа. Після чого у Кремлі пообіцяли жорстко на це відреагувати та пригрозили Фінляндії повторенням сценарію в Україні.

Більше того, 12 квітня Путін заявив, що “його невпевнене вторгнення в Україну матиме успіх, оскільки він попередив про голод у світі через західні санкції проти Москви”, цитує його слова видання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А усіх ворогів на Заході президент РФ попередив, що вони зіштовхнуться з “наслідками”, якщо “погіршать ситуацію” в Україні, оскільки російський диктатор пригрозив створити “хвилі мігрантів” у Європі.

Незабаром після його заяви у мережі з’явилося відео, на якому важка техніка рухалася у бік Фінляндії. На відео помітно, як два російські берегові ракетні комплекси проїжджають повз вказівник на Гельсінкі.

На відео чітко видно дорожні знаки, що ведуть до столиці Фінляндії Гельсінкі. Фінляндія, нині нейтральна, має спільний кордон із Росією протяжністю 830 миль (близько 1335 км).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...