facebook

Горить “Москва”: у російський крейсер поцілили ракети

13 квітня, дві ракети “Нептун” поцілили в російський ракетний крейсер “Москва” Чорноморського флоту РФ. На судні виникла пожежа.

Інформацію про це поширили у соцмережах. Опосередковано її підтвердив радник голови ОПУ Олексій Арестович.

“З флагманом морського флоту крейсером “Москва” сталася якась несподіванка. Сильно горить… Там 510 людей екіпажу, не можемо зрозуміти, що сталося – чи два матроси покурило не в тому місці, чи порушили в черговий раз якісь заходи безпеки, не щастить”, – зазначив Арестович.

Про влучні постріл українського протикорабельного комплексу “Нептун” повідомив і екснардеп Сергій Висоцький. За його словами, обидві ракети поцілили в ракетний крейсер “Москва”, який входить до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ.

Народна депутатка Ірина Фріз зазначила, що ракетний крейсер “Москва”, який стояв на якорі у Севастопольській бухті, зник з радарів. Оскільки на морі вирує шторм, рятувальна операція військового корабля ускладнена. Ймовірно, його доведеться затопити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У російській Вікіпедії в статті про ракетний крейсер “Москва”, уже з’явилася інформація про його враження українськими ракетами.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...