facebook

Оренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався Медведчук

Після втечі з-під домашнього арешту 27 лютого Віктор Медведчук увесь час ховався в Києві на Печерську в розкішному будинку за адресою вулиця Яслинська 11-В. Там він перебував до остаточної спроби втечі, коли був затриманий 12 квітня.

Як виглядає будинок, де нардеп від ОПЗЖ, звинувачений в держзраді, ховався півтора місяця – читайте нижче в матеріалі Styler.

Як з’ясувалося кум Путіна ховався у будинку, де вартість оренди будівлі площею 772 кв. метрів – 384 тисячі гривень на місяць.

На даху є тераса, а всередині – гігантська гардеробна, в якій можна загубитися.

Оренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався МедведчукОренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався МедведчукОренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався МедведчукОренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався Медведчук

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зроблений з любов’ю для себе з максимально продуманим плануванням”, – сказано на сайті Dom.ria.com.

В описі також сказано, що дім зараз знятий.

Оренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався МедведчукОренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався МедведчукОренда – майже 400 тисяч на місяць: фото дому, де увесь час ховався Медведчук

Охоронець Віктора Медведчука розповів, що в розмові з жінкою Оксаною Марченко Медведчук казав, що ФСБ РФ “усе зроблять та допоможуть”. Втеча планувалася через Придністров’я, бо Білорусь та Росія вже закриті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...