facebook

Арестович про ядерну загрозу: “Пацан закосив справи”, і хоче десь якоюсь ядерною зброєю бахнути”

Якщо це таки станеться, то Китай із Заходом зуміють підібрати відповідні важелі, і ситуація буде вирішена у дуже короткі терміни.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович сказав, що в нього є побоювання щодо загрози ядерного удару з боку Росії. Зокрема, про це свідчить тривожний стан президента РФ Володимира Путіна, який був помітний під час останнього його виступу.

Таку думку Арестович висловив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним.

“Я думаю, що “пацан закосив справи”, і хоче десь якоюсь ядерною зброєю бахнути. Принаймні, є такі побоювання. Він же почав розуміти, що ось він – привид поразки…” – зазначив радник голови ОП.

“Хоча я подивився, як у нього танцювали ніжки на аеродромі “Східний”, так як він там перебирав руками, можу сказати, що це артикуляція людини, яка перебуває у тривожному стані, з великим внутрішнім конфліктом, з важкою впевненістю у неправоті своїх дій і подальшій перспективі”, – пояснив Арестович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його прогнозами, в разі застосування Росією ядерної зброї, Путін отримай такий же або співмірний удар у відповідь.

“Завжди є спокуса – всі аргументи в хід. Ну добре, бахнули тактичною ядерною зброєю. Що далі? А далі – бахнуть у відповідь, швидше за все. Можливо, не ядерною, але чимось таким, або включать такі сили, з якими не впорається Володимир Володимирович”, – розповів радник голови ОП.

Він додав, що коли весь світ подивиться на руїни, “зрозуміє, що ми маємо справу з божевільним маніяком, який не зупиняється ні перед чим”.

“До кого першим піде Захід? До китайців. Скажуть: “Вам подобається з таким ідіотом тут жити, який поставив нас на край?” Китайці скажуть, що ні і почнуть тиснути дуже серйозні кнопки. І Путін стане перед вибором – по Китаю завдавати ядерний удар у відповідь? Китайці із Заходом зуміють підібрати важелі, і ситуація буде вирішена у дуже короткі терміни”, – запевнив Арестович.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...