facebook

Марченко зробила комбінацію операцій, яку часто використовують злочинці при втечі та зміні паспорта

Після звернення Оксани Марченко до президента Володимира Зеленського із закликом негайно звільнити чоловіка Віктора Медведчука, у мережі почали обговорювати її “нове” обличчя. Зараз зовнішність колись популярної телеведучої дуже відрізняється від тієї, яку ми бачили на екрані.
Пластичний хірург Григорій Стрикун розповів у фейсбуці, які пластичні операції могла робити дружина проросійського політика.

Ринопластика. Лікар звернув увагу на те, що кінчик носа піднятий, але відведений трохи ліворуч від вертикальної осі. За його словами, це свідчить про незадовільний результат від операції.
Блефаропластика верхніх та нижніх повік. Верхня блефаропластика виконана в “агресивно”, тобто з надмірним висіченням шкіри та жирових тілець орбіти, що призвело до скелетизації орбіти – тобто ефекту натягнутої шкіри на череп. Нижня блефаропластика із пошкодженням функціональних волокон кругового м‘яза ока та агресивним висіченням шкіри, що призвело до порушення закривання очей та формуванням “округлого” вирізу очного яблука з ефектом “риб’ячого ока”. Крім того, внаслідок порушення мимовільного закриття очей вимушено доводиться піднімати погляд вгору, щоб змочити очне яблуко, що дуже наглядно видно на відео.
Видалення жирових тіл Біша. Ця процедура сприяла “впаданню” щік всередину та ефекту схудлого обличчя.
Ботокс. Внаслідок надмірної дози препарату у Марченко спостерігається повна відсутність міміки середньої та верхньої третини обличчя.
“Можливо, щось не врахував, але це те, що в першу чергу кидається в очі, — зазначив пластичний хірург. — Я не слідкував за зовнішністю даної особи і не знаю, чи всі зміни відбулися раптово чи поступово”.

Лікар додав, що всі висновки зроблено суб’єктивно, однак таке поєднання операцій за один раз частіше використовується злочинцями під час втечі та зміни паспорта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...