facebook

“У неї брат в “Азові”: окупанти зізнаються, що впритул розстрілюють українок (аудіо)

Російські загарбники цинічно впритул розстрілюють українських жінок. У цьому окупанти зізнаються у розмові зі своїми рідними.

Про це свідчить перехоплена Службою безпеки України розмова окупанта.

Так, у бесіді з дружиною загарбник, що був мобілізований росіянами з ОРЛО, розповів, як його товариші по зброї жорстоко вбивають українок. При цьому військові РФ випускають по декілька куль навіть у бездиханні тіла своїх жертв.

“…там баба лежит какая-то, …башка простреленная, лежит, дергается. В голове дырка… Позвали еще, он еще раз стрельнул, она еще лежит-дергается, он еще раз стрельнул… Все, говорю, ей пи*да”, – сказав він.

Обережно, на аудіо є ненормативна лексика (18+)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виявляється, що так жорстоко загарбники повелися із жінкою через те, що “…у нее, типа, брат в “Азове”, и она начала х*йню какую-то пороть”.

Вояк ніби як не схвалює поведінку своїх товаришів по службі, проте жодним чином не завадив цьому жахливому злочину. Відомо, що він лише порадив закопати вбиту.

У СБУ додали, що, перехоплюючи подібні розмови, документуються воєнні злочини російських військових, щоб надалі притягнути кожного винуватого до відповідальності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...