facebook

Італія та Румунія закривають порти для російських кораблів

З 17 квітня Італія закриває свої порти для російських кораблів в рамках розширених санкцій Європейського Союзу проти російської федерації.
Про це йдеться у повідомленнях, надісланих портовим органам по всій країні, передає Укрінформ з посиланням на АР.

«Італія забороняє всім російським кораблям заходити в свої порти з неділі в рамках розширених санкцій ЄС, оголошених на початку цього місяця», – повідомляє агентство.

Також наголошується, що судна рф, які вже знаходяться в італійських портах, повинні негайно залишити їх відразу «після завершення своєї комерційної діяльності».

Також з 17 квітня кораблям під російським прапором заборонено входити і до румунських портів в Чорному морі та на Дунаї. Виняток становлять судна з гуманітарним вантажем, а також ті, що перевозять деякі товари до країн ЄС, або потребують допомоги.

«Забороняється захід «будь-яких суден, зареєстрованих під російським прапором, у тому числі тих, які змінили російський прапор на прапор будь-якої іншої держави або змінили свою реєстрацію в росії на реєстрацію в будь-якій іншій державі після 24 лютого 2022 року», – повідомляє TVR.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося, на початку квітня Євросоюз погодив черговий пакет санкцій проти росії, який, серед іншого, забороняє російським кораблям заходити до портів ЄС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...