facebook

“Путін хоче замести сліди”: захисники Маріуполя розповіли про перекидання в місто нових сил ворога. Відео

У Маріуполі не припиняються бої за “Азовсталь”, де тримають оборону українські військові, ситуація важка. Окупанти намагаються прорватися під прикриттям ракетних та артилерійських ударів, а також танків, іншої бронетехніки та піхоти.

Зокрема, в місті помітили російську військову техніку, позначену літерою V, її могли перекинути з Київщини. Про це розповів заступник командира полку “Азов” капітан Святослав Паламар (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Це саме ті злочинці, які вчиняли злочини проти цивільного населення на Київському напрямку. Я вважаю, що таким чином Путін хоче замести сліди та ліквідувати цих ублюдків, які творили страшні звірства з нашими громадянами”, – сказав Паламар.

Він також розповів, що у бомбосховищах “Азовсталі” залишаються цивільні, серед яких багато жінок та дітей. Вони не можуть безпечно залишити територію заводу, бо війська РФ попри обіцянки не припиняють обстріли. Паламар закликав росіян дотрмуватися домовленостей та дати можливість мирному населеннью безпечно залишити Маріуполь.

Захисники міста поспілкувалися із політичним керівництвом України, зокрема з членами переговорної групи Давидом Арахамією та Михайлом Подоляком. Вони заявили, що готові прибути до Маріуполя для перегворів із російською стороною про евакуацію маріупольського гарнізону. Вона має відбуватися за участі третьої сторони.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми готові евакуюватися зі своєю стрілецькою зброєю, аби врятувати особовий склад, ввірений нам, для того, щоб евакуювати наших поранених та забрати тіла загиблих і поховати їх з почестями на території, непідконтрольній РФ”, – зазначив заступник командира полку “Азов”.

Він закликав весь цивілізований світ долучитися до гарантій безпеки та наголосив, що оборонці Маріуполя не згодні на умови про складання зброї та здачу в полон, які висуває Росія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...