facebook

Фейк “роздутий на гормонах”: у мережі з’ясували, що Путін не зустрічався із Шойгу (відео)

Путін знову зганьбився з підробленим відео. Користувачі мережі довели, що відео зустрічі російського президента з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, яка нібито відбулася 21 квітня, не справжнє.

Інтернет-користувачі помітили, що на відео голова Путіна рухається сама собою, а президент РФ сидить у дивній позі. Це ознаки того, що відео змонтовано, причому не дуже якісно. Непрямий аргумент на користь такого висновку – чутки про самітництво і фобії Путіна. Він давно не покидає меж бункера на Уралі.

“Не став би хуйло сидіти за одним столом з будь-ким. Якщо він ще до війни сидів за кілометровими столами зі своїми підопічними, то зараз і і тим більше”, – пише Телеграм-канал “Скриня Пандори”.

“У Путіна на зустрічі з Шойгу голова знову “в голограму грала”. Чуваки, та купіть вже нормальний хромакей і найміть адекватного режисера монтажу “, – радить Telegram-канал “Труха”.

І виявляє ще більшу спостережливість:

“По ходу путина муміфікували. Всі 12 хвилин наради з Шойгу він просидів у неприродній позі, вхопившись рукою за стіл і не відпускаючи його.”

Нагадаємо, що на початку березня 2022 року Кремль уже ловили на розповсюдженні фейкового відео із зустрічі Путіна. Минулого разу він зустрічався з жінками-пілотами та бортпровідницями. Експерти зауважили, що відео змонтоване, а отже зустрічі насправді не було.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...