facebook

“Океан Ельзи” присвятив зворушливу пісню захисникам Маріуполя (відео)

Український музикант та лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук написав пісню про захисників Маріуполя. З початку війни він вступив до лав територіальної оборони та по можливості допомагає українським воїнам.

Пісня опублікована на YouTube-каналі гурту “Океан Ельзи”.

Маріуполь перебуває у оточенні російських військових з перших днів війни. Його героїчно обороняють бійці спеціального полку НГУ “Азов”, 36-ї окремої бригади морської піхоти, 503-й батальйон морської піхоти, а також поліція та інші сили оборони. Вони тримають оборону на сталеливарному заводі “Азовсталь” і ховають у сховищах тисячі мирних жителів Маріуполя, зокрема дітей.

Читай також: “Але Москва вже горіла”: Леся Нікітюк випустила пісню про затонулий російський крейсер (відео)

Їхній мужності та героїзму уражається весь світ, а українські музиканти написали про них пісню під назвою “Місто Марії”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Присвячується захисникам Маріуполя – козацького міста Марії. Запис зроблено Океаном Ельзи на репетиції 21.04.2022”, – сказано в описі до пісні.

“Ні, корабельні пушки

Не розіб’ють мою мрію

Віру ніколи не зрадить моє серце

Буде до віку стояти

Праведне місто Марії

Доки над гордим Азовом

Сонце встає”, – співає у пісні Святослав Вакарчук.

За кілька годин пісня зібрала майже 15 тисяч переглядів, 9,5 тисяч лайків та більше 700 коментарів. Пісня “Місто Марії” відгукнулася у серцях українців і не тільки:

Сльози стоять в очах, холод мене пробирає, страху в душі вже нема, вічним героям слава!
Україна – щира у своїх почуттях. Сильна. Незалежна. Прекрасна у всьому. Сильна, смілива, сповнена життя та любові. Мені залишається лише рівнятися на Вас та захоплюватися народом України. Полк АЗОВ Ви справжні герої своєї країни! Сил Вам, терпіння, витривалості, удачі. Білорусь із Вами!
Україна – завжди прекрасна, горда, волелюбна країна! Народ України – справді героїчний та мужній! Нехай Сонце завжди постає над вашою країною! Казахи з вами, любі українці!
Щира подяка від мешканця Маріуполя. Слава Україні!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...