facebook

Дорога в пекло, або Дещо про “добрі наміри” Путіна

Милорад Додік, екс-предидент Сербії, завив, що Володимир Путін – людина з добрими намірами. Думаю, що Милорад Додік свого часу добре вивчив Біблію, де написане відоме кожному віруючому речення: “Шлях до пекла вимощений з добрих намірів”. Це про Володимира Путіна. Можливо він мав якийсь добрий намір для себе, коли з метою зміцнити свої позиції в Кремлі, він пішов на знищення сусіднього слов’янського народу.

Не виключено, що з добрих намірів Путін наказав використання касетних бомб всупереч Женевських конвенцій з метою знищення більшої кількості українського цивільного населення. Можливо, також, що Путін мав відомий тільки прибічникам “руSSкого міра” добрий намір спалити до тла Маріуполь, який в чотири рази більший за Баня-Луку, Гостомель і Бородянку. Чи точно, що Путін мав добрий намір, щоб російські солдати в Бучі катували та вбивали цивільне населення, сексуально знущались над жінками, молодими дівчатами та навіть дітьми.

За такі “успіхи” своїй армії вже після відомих страхіть, Путін три дні тому присвоїв звання гвардійської найкровожерливішій 64-їй мотострілецькій бригаді РФ.

Мабуть без сумнівів, що Путін з добрими намірами довів до злиднів власне населення з периферії. Російські солдати крали в українських будинках усе, що попадало під руку. Один такий “герой”, який грабував українців в Ірпені після відступу до Білорусі відправив своїй родині до Сибіру півтони посилок з вкраденими у українців речами. Батьки російських Vaндалів писали своїм дітям, щоб побільше забирали речей та відправляли додому.

Схоже, що в Росії процвітають бідність та крадіжки. Можливо, з добрих намірів Володимир Путін нагородив Сулеймана Геремеєва медаллю “За службу Батьківщині” у день п’ятої річниці вбивства поруч з будівлею Кремля Бориса Нємцова, в ліквідації якого Геремеєв підозрюється і сьогодні. Борис Нємцов був першим заступником голови російського уряду в часи президентства Б.Єльцина і був керівником опозиції в часи Володимира Путіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неймовірно, але можливо з добрих намірів Путін пропагує на російському телебаченні необхідність знищення української нації, яка є батьківською для усіх балканських слов’ян, а також застосування ядерної зброї будь-де у світі, хто не бажатиме підтримати політику Кремля.

Не виключено, що з добрих намірів Путін витратив мільярди доларів для створення найбільш небезпечної на нашій планеті зброї. Така міжконтинентальна ракета “Сармат” може одномоментно знищити територію розміром Франції або штату Техас.

При цьому дві третини території РФ не мають Інтернету, щоб росіяни з провінції не мали альтернативи перегляду російського телебачення, а у віддалених регіонах РФ між російськими селами взагалі нема необхідних шляхів сполучення. Так що російські окупаційні війська були дуже здивовані, побачивши між українськими селами асфальтовані дороги.

І, нарешті, виключно із добрих намірів Володимир Путін наказав своєму диппредставництву у Нью-Йорку блокувати пропозицію генерального секретаря ООН Гутьєреша щодо перемир’я на час православного Великодня.

Безбожницький Кремль разом з Московським патріархатом ніяк не можуть прийняти Христове послання любові до ближнього і навіть до ворога. У дні найбільшого православного свята, яким є Великдень, Путін і Московський патріархат залишаються при бажанні, щоб віруючі українці були під російськими бомбами та снарядами.

Тому увесь украінський народ, також з доброго наміру, має бажання притягнути Путіна до відповідальності, до міжнародного суду з військових злочинів і щоб він з’явився перед Всемогутнім Богом і відповів за свою жорстокість. І, якщо Бог його таки пошле до пекла, то це буде виключно з добрих намірів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...