facebook

Пекельний вогонь “Азовсталі”, або Кара для Путіна та його оточення

Маємо зараз поставити усі крапки над “і”. Абсолютно неприйнятно, як деякі медіа пишуть, що росіяни святкують встановлення контролю над Маріуполем. Якщо не будемо уточнювати, що це не росіяни, а російські окупанти, вбивці та насильники, тоді ми осквернимо усі невинні жертви нашого міста, а це неймовірних тридцять тисяч осіб, серед яких були й етнічні росіяни, які хотіли нормально жити, задовольняючись людськими цінностями, але вмирали у страшних муках, які приніс місту-герою “руSSкий мір”.

Рашизм – російський фашизм хоче святкувати в Маріуполі свою перемогу над силами добра і світла. Але не може. Не бажає беZбожна Москва навіть дати пару днів перемир’я на православний Великдень. Для російського Zвіра це не свято Христового Воскресіння у перемозі над Zлом, а можливість продовження убивств і грабежу українського народу. Московський патріархат мовчить через домовленості з кремлівським м‘ясником, хоча більшість віруючих Маріуполя перед війною належали саме цьому напряму православ‘я.

Але металургійний комбінат “Азовсталь”, що є символом міста, як Калемегдан в Белграді, Башчаршія в Сараєво чи Верхнє місто у Загребі, залишається в руках української армії, що тримає 10% території Маріуполя як останній рубіж оборони, що був і у Сталінграді, звідки пішов перелом у битві з військами Гітлера.

Тому більшість населення України називає Путіна “Путлером”, і не тому, що той п’ять років служив у східній Німеччині як агент КДБ. Ця схожість найбільш виразно видна у випадку “Маріуполя”, який взяв на себе більшість страждань усього українського народу у нашій країні.

Ми не впадемо на коліна, а виженемо російських Vандалів з нашої країни, щоб вони не пішли далі у кривавий наступ далі на демократичну Європу. І тут треба відповісти одному політику, який на прес-конференції спитав хто таки відповідальний за усі смерті в Україні? Українці чи ті, хто “спонукав” їх на це?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо, справді, для такоі відомої і досвідченої особи це незрозуміло, то надамо йому пряму відповідь: “За всі смерті в Україні несе відповідальність Володимир Путін. А спонукало його найближче політичне оточення – Шойгу, Патрушев, Герасимов”.

Вони всі мають відповідати перед Міжнародним трибуналом за здійснення військових Zлочинів. Чи будуть вони відповідати перед Богом, то це знає лише Бог. Адже вони беZбожники, хоча завжди йдуть поруч з Московським патріархатом, який підтримав масові вбивства в Україні. Але, якщо вони таки предстануть перед судом Всевишнього, то, напевне, закінчать у пеклі в могутньому полум’ї меткомбінату “Азовсталь”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...