facebook

У Польщі мікроавтобус із українцями впав у водосховище: є жертви (фото)

Вночі 27 квітня в польському Освенцимі сталася ДТП, внаслідок якої мікроавтобус впав у Круківське водосховище. Із трьох громадян України, які перебували у ньому, одна жінка загинула.

Про це повідомив сайт “KPP w Oświęcimiu”.

У ніч з 26 на 27 квітня о 1:38 у місті Освенцім на вулиці Шпітальній сталася ДТП за участю українських громадян, які тимчасово проживають у гміні Пшецишув.

З’ясувалося, що 41-річний громадянин України, який керував автомобілем Opel Vivaro, під час туману не впорався з керуванням на повороті, внаслідок чого мікроавтобус впав у Круківське водосховище.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У машині перебували троє громадян України: двоє чоловіків 41 та 19 років та 22-річна жінка. Чоловіки самостійно вибралися з машини. Поліцейські, що прибули на місце, допомогли витягнути з води жінку. Як повідомляє Малопольська поліція, на жаль, незважаючи на реанімацію, що проводилася близько години, врятувати її не вдалося.

Чоловіків затримали та доставили до Головного управління поліції Освенцима. Тест на тверезість 41-річного чоловіка показав 1,4 проміле алкоголю, а 19-річного – 0,56 проміле.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...