facebook

“Лише ноги залишились цілими”: Герой, що постраждав на війні з окупантами, потребує допомоги небайдужих (ВІДЕО)

Ігор Захаров, військовий з Тернопільщини, який народився у Бучачі, а далі тривалий час мешкав у Копичинцях, героїчно захищав Україну від окупантів, а тепер, після одержання страшних поранень, сам потребує допомоги небайдужих.

Коли розпочалась повномасштабна війна росії проти України, відразу не роздумуючи поїхав на фронт. Захищав Харківщину понад півтора місяці, йому вдавалось рятувати не тільки країну, але й себе.

Та 20 квітня життя чоловіка змінилось. Зараз він знаходиться у Харківському госпіталі із чисельними пораненнями. Дружина поряд із ним, тому телефонуємо. Поки спілкуємось, Тетяна Захарова не може стримувати сліз. Розповідає: у чоловіка важкі поранення від снаряда, на ньому немає живого місця. Медикам дивом вдалося врятувати воїну руку.

Проте, прогнози лікарів позитивні, каже Тетяна. І хоча всі операції та ліки у госпіталі надають безкоштовно – скоро чоловік потребуватиме дороговартісної реабілітації, не тільки фізичної, а й психологічної.

Тетяна просить усіх небайдужих допомогти її чоловіку знову стати на ноги. Оскільки сама стільки коштів не має, Ігор був єдиним годувальником у сім’ї. Нині їй та діткам допомагають волонтери із Копичинець. Коли ж настане час реабілітації хоче бути впевнена – що у них все вийде.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

5168757399483918, 4149629350099719 (ЗАХАРОВА ТЕТЯНА)

Детальніше дивіться у відео “Т1”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...