facebook

Кіркоров таємно перераховує гроші ЗСУ, а Лобода волонтерить: як зірки допомагають Україні

Ситуація зі свободою слова в Росії не дозволяє багатьом відомим людям відкрито висловлювати свою позицію з остраху позбутися контрактів, заробітку або навіть отримати тюремний строк. Але деякі з них навіть допомагають Україні.

Кіркоров таємно перераховує гроші ЗСУ, а Лобода волонтерить: як зірки допомагають Україні

Про те, що Україні таємно надає допомогу російський співак Філіп Кіркоров, розповів у своєму Телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

“Друзі, хочу подяквати Філіпу Кіркорову за допомгу ЗСУ та СБУ. Як мені стало відомо, він перевів близько 500 тисяч долларів на купівлю броніків та зброї для наших хлопців. Зрозуміло, що Філіп про це говорите не може, але це дійсно мужній і правильний вчинок! Дякую, Філіп. Слава Україні!”, – написав Гончаренко у повідомленні.

Сам Кіркоров новину про свою допомогу українській армії поки що не прокоментував.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А на відміну від Світлани Лободи, яка з першого тижня війни говорить про російське вторгнення. І якщо спочатку вона намагалася балансувати між своєю діяльністю в Росії та батьківщиною, за що її розкритикували ЗМІ. То пізніше вона стала висловлювати свою позицію прямо, її соцмережі заповнені новинами та її власними емоціями щодо того, що відбувається.

Місяць тому мер Борисполя Володимир Борисенко розповів, що співачка перерахувала 1,5 млн. грн на бронежилети та турнікети для українських воїнів.

“По-різному можемо до неї ставитися… Але після цього я вважаю її справжньою українкою. Передала для нас у тероборону автомобіль – бусик, який ми будемо використовувати для доставки поранених, не дай Боже такі будуть, з лінії фронту. І оплатила рахунок більш ніж на 1.5 мільйона гривень для купівлі бронежилетів та турнікетів ”, – повідомив Борисенко.

Крім того, співачка займається волонтерською діяльністю, допомагає біженцям, дітям. Вона надає допомогу своєму рідному місту Ірпінь, яке було зруйновано російськими військами. Світлана Лобода перерахувала до фонду “Маша” Маші Єфросініної 1,5 млн. грн.

“Світлана Лобода на третій день війни перевела особисто до мого фонду божевільну суму грошей, завдяки чому ми взагалі змогли заплатити за паливо, щоб евакуювати людей “, – розповіла телеведуча Маша Єфросиніна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...