facebook

“60% опіків тіла”: 17-річний хлопець втратив маму в жахливій ДТП на Рівненщині, де загинули десятки людей (ФОТО, 18+)

17-річний Вадим Скрипець потрапив разом із мамою в жахливу аварію за участю рейсового автобуса та бензовоза у сусідній області. Він намагався врятувати маму, проте жінка загинула, а сам хлопець отримав 60% опіків тіла.

Про важку долю хлопця розповіла на своїй сторінці в мережі Фейсбук Ірина Суслова.

“27 життів, які не повернути, але є одне, за яке ще можна боротись…

В Рівненській області сталась наймасштабніша дорожньо-транспортна пригода за останнє десятиліття: зіткнулися мікроавтобус, бензовоз і рейсовий автобус.

Із 38 громадян вижили лише 12 осіб. Наймолодшому пасажиру автобусу, якому вдалось пережити це страхіття, 1 квітня виповнилось тільки 17 років!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

17-річний Вадим Скрипець втратив батька у грудні минулого року.

Нещодавно, хлопець прийняв вольове рішення: евакуювати матір до Польщі. З Ніжину сім’я відправилась до Києва, звідки вирушила у напрямку Львова, мабуть, в останню поїздку в своєму житті…

Автобус, у якому їхала сім’я Вадима, в’їхав в уже палаючий бензовоз. У пасажирів було обмаль часу, щоб вибратись, але хлопець не міг покинути єдину рідну людину, яка залишилась у його житті – свою матір.

Не дивлячись на нелюдський біль від опіків, він намагався врятувати матір, доки було сил, доки ще міг встояти на ногах… Мати померла на місці, а Вадим отримав 60% опіків тіла”,- йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...