facebook

“Україна їх порве”: астролог спрогнозував, коли ЗСУ дадуть потужну відсіч окупантам

Війна України та Росії може тривати від одного до двох років, найтяжчі бої будуть улітку. У липні-серпні українські захисники дадуть потужну відсіч окупантам.

'Україна їх порве': астролог спрогнозував, коли ЗСУ дадуть потужну відсіч окупантам

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, найближчим часом загроза ракетних ударів збережеться.

“Я думаю, коли Марс піде по Тельцю (липень-серпень), Україна їх (окупантів. – Ред.) порве!” – зазначив він.

Водночас астролог додав, що протягом усього травня ракетні обстріли, пожежі та руйнування можливі в західних регіонах України – по лінії міст Луцьк-Львів-Ужгород, де проходить лінія негативного впливу Марса – бога війни.

Уранус наголосив, що Закарпаття більше не є найбезпечнішим регіоном.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астрологиня Наталія Нестеренко заявила, що війна в Україні покладе край режиму президента Росії Володимира Путіна, але самі бойові дії можуть затягнутися.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона стосуватиметься Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули.

Зі свого боку, авторка каналу Irina Astrology Horoscope заявила, що Україна переможе у війні з Росією, але періоди перемир’я чергуватимуться з новими загостреннями. Президента Росії Володимира Путіна чекає смерть, але є кілька сценаріїв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...