facebook

Боєць з “Азовсталі” зробив своїй дівчині пропозицію, перебуваючи в самому пеклі

Український військовий, який зараз перебуває на “Азовсталі” в Маріуполі, зробив пропозицію своїй коханій дівчині. Він попросив її стати його дружиною.

Про прекрасну і світлу історію розповів українцям політичний оглядач і волонтер Олександр Аронець.

Кохана героя погодилася і відповіла йому “так”.

“Кохання в стрічку. Воїн з Азовсталі зробив своїй дівчині пропозицію, перебуваючи в самому пеклі. Вона сказала – так. Віримо, що все у них буде добре”, – написав Аронець.

Боєць пише своїй коханій найніжніші слова, називаючи її талісманом свого життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вибач, що я не можу це зробити, як всі нормальні люди, ставши на коліна з усіма кращими пропозиціями, але я роблю це поки так. Прошу тебе стати моєю дружиною, моєю єдиною до старості і далі. Уяви, що я стою на коліні з квітами і прошу твою руку і серце. Ти будеш моєю дружиною?” – написав дівчині воїн.

У коментарях підписники висловили свої емоції.

Дай Боже поскоріше вирватися хлопцям з пекла та, щоб збулися їх найзаповітніші мрії. Навіть в такому положенні вони не здаються та не втрачають віру в майбутнє, в перемогу, в краще життя, то і ми маємо не здаватись! Тримайтеся, все буде Україна.
Господи допоможи йому і побратимам! Нехай повернуться живими і нехай він зробить усе це для коханої, як описав з квітами, романтично в мирній і вільній Україні!
Дай Бог вам відгуляти весілля, щастя, здоров’я і миру понад усе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...