facebook

Відомий естонський політик виконав пісню “Браття українці” на популярному телешоу

9 травня в Естонії відбувся фінал телешоу “Співак у масці”. У ньому брав участь віцеспікер парламенту Естонії Ханно Певкур.
Віцеспікер естонського парламенту, колишній міністр юстиції, міністр внутрішніх справ, міністр соціальних справ, посадовець міської ради та юрист за освітою Ханно Певкур заспівав “Браття українці” на естонському талант-шоу. Роликом поділилися на YouTube телеканалу TV3 Estonia, який транслює шоу.

Перед своїм виступом Ханно Певкур сказав кілька слів про композицію, яку вирішив виконати.

“Ця пісня була написана в 2014 році, коли війна в Україні тільки почалася. Вона стала гімном захисників України. Коли ти чуєш її вперше, вона негайно зачіпає твою душу. Це така потужна пісня, і вона пройняла мене аж до сліз. Тому я присвячую її всім захисникам: тим, хто, на жаль, покинув нас, і тим, хто ще захищає Україну”, – розповів учасник шоу.

За результатами телешоу, він посів друге місце

“Браття українці” — це пісня гурту Шабля. Автором слів та музики є лідер гурту Вова Гейзер. Пісня була написана у 2014 році до початку російської агресії проти України на Донбасі. У 2015 році на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників АТО її назвали офіційним гімном антитерористичної операції на сході України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...