facebook

Дипломатія людожерів: Лаврова очікує “славетна” доля Ріббентропа

Москва встановила нові стандарти для своєї дипломатіі, коли зовнішньополітична служба перетворилася у пропагандистський центр Кремля. Для Лаврова і його команди міжнародне право нічого не значить як засіб збереження миру і стабільності. Сам міністр закордонних справ РФ став зовнішнім спікером ідеології рашизму, пропагандистом російського фашизму на міжнародній арені.

Поруч з ним Постійний представник РФ у Нью-Йорку Небензя, який поширює кремлівську брехню у Раді Безпеки ООН, помітили ми також російського посла у Сараєво Калабухова, який, як зомбі повторював про український монтаж російських Zвірячих убивств армією Vандалів у Бучі та Ірпені. Між тим, майже 50 президентів, прем’єр-міністрів, голів парламентів, міністрів закордонних справ та Генеральний секретар ООН на власні очі переконалися у страшній російській різанині українського населення.

Російський представник при ЄС Чижов заявив, що військова операція, читай знищення українського населення та господарства, йде за планом. Кожна держава завжди собі щось планує, і тільки Російська Федерація планує наперед убивство цілого народу та знищення усієї країни. Навіть сам себе питаєш, звідки взялися оці монстри, яких ще десять років тому вважав людьми? Вампірський Кремль вимагає ще української крові і його військо печарних канібалів готове пити і їсти людські тіла та душі.

В Нью-Йорку озвався заступник Небензі Полянський, який озвучив офіційну позицію Кремля, що для нього неприйнятне членство України не тільки в НАТО, але і Євросоюзі, як і членство у НАТО Фінляндії та Швеції. Москва у зв’язку з цим висловила погрози Хельсінкі та Стокгольму, і знову таки Києву. У цей же день російський посол в Сараєво запропонував народам БіГ ще раз переглянути рішення щодо членства у ЄС. Тільки постає питання, чи Москва дійсно вважає, що вона ментор для європейських народів, яким була Росія після низки революцій 1848 року.

Тоді Російська імперія на якийсь час стала жандармом Європи для усіх вільнолюбних націй. Залишається незрозумілим, хто ці пани російські дипломати, які наважилися диктувати багатьом європейським народам, яким шляхом політичного, економічного та оборонного розвитку їм потрібно рухатися. Україна, Фінляндія, Швеція та БіГ не є частинами РФ. Звідки ж у болотної цивілізації шаленої московщини ця манія величі, якщо у вас у тому державоутворенні навіть нема Інтернету на більшості території, а сьогодні відключено Твітер та Фейсбука, які Кремль для свого народу заборонив, вважаючи, що дикунам не потрібна об’єктивна інформація.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Можливо, багато росіян живе у бідності на відміну від тридцяти мільярдерів та добре оплачуваних політиків, що вкрали в країні усе що можливо, та вони не знають нічого про нормальне життя, але високо ранговані дипломати все добре розуміють, що відбувається у світі і як Росія плюнула на міжнародні правила поведінки. Ці дипломати є воїнами рашизму та поширюють свою Zлобну ідеологію “руSSкого міра”, щоб здійснювати плани кремлівської гегемонії у Європі.

Але вже давно існує правило про можливість невиконання завідомо злочинних наказів. Раніше чи пізніше Zлочинний Кремль постане перед міжнародним правосуддям за злочини перед людством та людяністю. Кожен російський дипломат має розуміти, що за пропаганду війни, виправдання російських вбивств українських цивільних осіб його чекає відповідальність та кримінальне переслідування. І якщо він буде навіть на пенсії на той час, то за ці види злодіянь нема терміну давності. Чи йому потрібно, щоб його онуки носили травму через своїх дідів, які були засуджені від імені усіх народів світу за нелюдську поведінку?

Уявіть дипломатів, які нелюдськи себе поводять! Це сором для усієі сім’ї і стид для цілої нації. Гітлер 80-90 років тому, як і Путін зараз, мислив, що робить добро для німецького народу та восхваляв створений ним Третій Рейх. Але не можеш зробити процвітання своєї країни за рахунок знищення іншої. Шеф нацистської німецької дипломатіі фон Ріббентроп щиро думав, що на Нюрнбергському процесі буде виправданий, так як нікого не вбивав. Але кожний відповідає не тільки за фізичні вбивства, але і за потакання для їх здійснення та заохочення агресії. Так що Ріббентроп був повішений і це сигнал для багатьох російських дипломатів.

Повірте, новий Нюрнберг для новітніх рашистів з Кремля обов’язково буде. Тільки апокаліпсис планетарного масштабу може цьому завадити. Про це вже заявив колишній президент РФ Медвєдєв. Антропологічно він найменший у світі президент однієї країни, але з величезним карманом, куди вкрав сотні мільйонів доларів за свідченням фонду Олексія Навального. Він від імені Кремлівської зграї погрожує людській цивілізації ядерною війною. Якщо бажаєте, щоб не було життя вашим внукам та правнукам, то тільки вперед. Але вони вас точно проклянуть, хоча вам вже тоді можливо буде байдуже.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...