facebook

Росіяни хотіли зірвати перемогу Kalush Orchestra: Італія запобігла кібератаці

Італійцям вдалося відбити кілька кібератак на мережеву інфраструктуру з боку хакерської групи “Killnet” і її філіалу “Легіон”.

Італійська поліція запобігла хакерським атакам проросійських угруповань під час півфіналу і суботнього фіналу конкурсу “Євробачення” 10 травня в Турині.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву правоохоронців.

Італійцям вдалося відбити кілька кібератак на мережеву інфраструктуру з боку хакерської групи “Killnet” і її дочірньої компанії “Легіон”.

У Telegram-каналі, що координує членів “Легіону”, справді були опубліковані повідомлення, що свідчать про здійснення DDoS-атак на сервери музичного конкурсу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Координація атаки здійснювалася до початку голосування, але тривала всього 13 хвилин, після чого членам угруповання відписали: “Всі молодці! Спасибі, що відгукнулися і присвятили час”.

Як була відбита кібератака – в італійській поліції не повідомляють.

Kalush Orchestra з піснею “Стефанія” посіли перше місце у фіналі Євробачення, ставши переможцями міжнародного конкурсу цього року.

Перед голосуванням музиканти закликали світ врятувати Маріуполь і “Азовсталь”, де досі в оточенні у росіян перебувають сотні українських військових.

РФ була дискваліфікована через військову агресію проти України. Росіяни гнівно відреагували на перемогу українського виконавця, звинувативши у всьому “поточну політичну ситуацію”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...