facebook

Тяжкі наркотики рашизму: Лавров прикидається божевільним, щоб не потрапити в Гаагу

Шеф російської дипломатіі Сергій Лавров, виглядає, глибоко ментально захворів. Не кажучи вже про його абсурдні коментарі на міжнародній арені, де він доказував, що масові криваві вбивства у Бучі – це Голівудська постановка за британським сценарієм. Він навіжено називав російську окупацію українських територій “звільненням українського народу”, російські бомбардування Чернігова, Харкова і Сум – підлою провокацією націоналістів.

Лавров сам вигадав, що Гітлер мав єврейське коріння, однак здійснив Голокост, стверджуючи, що Російська Федерація вимушені були напасти на Україну, щоб та не здійснила інтервенцію на територію РФ. І це не стільки домисли, скільки серйозний вплив тяжкого наркотику на свідомість міністра, який уже не розрізняє брехню від наркоманських фантазій. Це усе характерно для багатьох кремлівських пропагандистів, які вживають тяжкий наркотик під називом “руSSкий мір”, що знищує нормальну психіку у будь-якої здорової людини.

Після нової дози тяжких наркотиків рашизму (російського фашизму) Сергій Лавров звернувся до Світовоі організації охорони здоров’я, яку попросив умовити Киів не чинити опір спеціальній військовій операції російської арміі в Україні. У тому сенсі, щоб українська армія капітулювала, а російська взяла під свій контроль більшу частину територіі України. Від цієї пропозиції С.Лаврова усі втратили дар мови. Кожен, хто це почув, подумав, що глава російської дипломатіі ментально зламався, якщо щось подібне пропонує Світовій організації охорони здоров’я. Але думаю, що тут справа в іншому.

Старий лис розуміє, що після рішення Європарламенту про необхідність створення Міжнародного трибуналу з питань військових злочинів в Україні, кремлівську верхівку чекають важкі часи. С. Лавров зрозумів, що попаде в один сет звинувачених разом з Путіним, Шойгу, Патрушевим, Медведєвим. І якщо подивитися на судові рішення Нюрнбергського трибуналу з питань військових злочинів нацистів під час Другоі світовоі війни, або Гаазького міжнародного суду щодо військових злочинів на теренах колишньоі Югославії, тоді дуже ймовірно, що він отримає довічне ув’язнення.

Але, щоб запобігти такому тяжкому покаранню за справді тяжкі злочини, можливо він хоче себе показати як психічно неврівноважену особу, тому і звернувся з таким незрозумілим листом до міжнародноі організації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується питання капітуляції, то краще це рішення ми пошукаємо на російському боці. Нещодавно російський посол у Вашингтоні Антонов заявив, що є повною брехнею, що начебто Росія хоче закінчити війну з Україною своєю капітуляцією. Навіщо щось таке виносити на розгляд міжнародноі спільноти? Хто знає? Але точно знаємо, що в Кремлі точиться боротьба між ортодоксальними яструбами і реальними політиками.

Маємо бути реальними, що в Україні вже загинуло 29 тисяч російських солдат, хоча для Москви, можливо, це ще не червона лінія втрат. Але Кремль точно зупинить свою агресивну війну, коли втратить ще 29 тисяч. При цьому, треба рахувати, що поранених завжди втричі більше. Отже тоді вийдемо на цифру у 240 тисяч осіб загальних втрат російської армії. Це буде великою травмою для сотень тисяч російських сімей та мільйонів громадян РФ.

Так що колективний Кремль ризикує, якщо не встигне втекти до Гааги до Міжнародного суда з питань військових злочинів. То тоді вдома його може очікувати розправа від власного російського народу. Завжди в історіі російський народний бунт був жорстоким та кривавим. Цього можливо до кінця ще не розуміє посол РФ у США Антонов, але Сергій Лавров чітко прораховує варіанти наперед.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...