facebook

“Дурепа дурепою”: співак MELOVIN розкрив “гріхи” Ірини Федишин, після скандалу з ЛГБТ

Уже кілька днів поспіль заяви Ірини Федишин стають приводами для гучних скандалів. То співачка оскандалилась, поставивши низькі бали Польщі, будучи у складі національного журі “Євробачення 2022”, то публічно розсварилась з представниками шоу-бізнесу через свої заяви у сторону ЛГБТ-спільноти. Так, MELOVIN співак вважає колегу гомофобкою. Ба більше, він нарив кілька темних плям у її біографії.

Про це артист розповів в інтерв’ю “Слава +”.
Гучний скандал MELOVIN обговорив зі Славою Дьоміним. Артистку зі Львова Ірину Федишин він відкрито називає гомофобкою, яка “прикривається релігією”. Проте, за словами зірки, не така вже й Ірина Федишин “духовна людина”, яку з себе вдає. У її музичній кар’єрі нібито теж були “гріхи”.
“Якщо вникати у Федишин, нарити гріхів можна дуже багато – неоплачені оренди залів після концертів, виступ за опозиційну партію 2018 року. Але я не хочу падати до її рівня, і розповідати комусь про його гріхи”,– заявив MELOVIN.

“Дуже багато прикривається моментом, що вона має право, це її думка. Нікому не потрібна думка, бл*дь, Федишин. Кому потрібна ця твоя думка? Ти публічна людина, ти повинна знати, як на твої слова будуть реагувати інші люди, твої прихильники, які теж можуть бути серед ЛГБТ-спільноти. Ти кажеш про те, що не хочеш нікого ображати, за любов, за чистоту, за антигріховність… Ну дурепа дурепою”, – різко додав співак.

Нагадаємо заяву Ірини Федишин про ЛГБТ-спільноту: “Для мене це великий гріх, але я цих людей не засуджую. Тому що це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається – ми всі будемо відповідати перед Богом… Будь ласка, вам подобається себе руйнувати – руйнуйте”.

MELOVIN вважає, що не зможе переконати Ірину Федишин у тому, що представники ЛГБТ-спільноти – не грішники, тож не збирається їй телефонувати й розв’язувати конфлікт по-тихому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...