facebook

Квартири та кар’єра: як екіпаж “Москви” намагався “підкупити” захисників Зміїного (аудіо)

Російські військовослужбовці з крейсера “Москва”, який був ліквідований українськими ракетами та пішов на дно, пропонували захисниками острова Зміїного скласти зброю та здатися, а натомість отримати високі зарплати, квартири та гарне життя в Російській Федерації. Відповідний запис оприлюднив прес-центр Держприкордонслужби України.

Загарбники спочатку намагалися переманити українських прикордонників на свій бік, а потім уже почали загрожувати ліквідацією, коли їх відправили за відомим курсом.

Один із співрозмовників із ракетного крейсера “Москва” закликав українських захисників не брати участь у “братовбивчій війні на користь заокеанських господарів”. Член екіпажу флагмана ЧМФ РФ під час переговорів пропонував військовослужбовцям скласти зброю, а за зраду обіцяв квартири, великі зарплати та пенсії.

“Для цього достатньо лише повідомити на 16 каналі про свою згоду, підняти білий прапор і діяти згідно з подальшими нашими вказівками. Розрядити зброю та припинити зв’язок зі своїм командуванням”, – додав російський військовослужбовець у ході переговорів із захисниками Зміїного.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...