facebook

Маленькі захисники: українські діти своїми вчинками і виразами надихають дорослих на боротьбу

Діти інколи вражають своїми зовсім недитячими вчинками і показують часто дорослим приклад відданості Батьківщині

ТСН пригадали лише невелику частину українських дітей, які запам’ятались за 98 днів війни своїми вчинками і висловами, що надихнули дорослих ще палкіше боротися за Україну.

Заманити росіян цукерками й розбомбити – так звільнити свою землю. «Порозкладаємо по їх Росії цукерки і горішки зі згущенкою і чупа-чупси, і так вони підуть збирати цукерки і жерти, а потім всіх порозбомблюємо і як запхаємо їх у ту Росію і двері заклеїмо скотчем», – каже маленька дівчинка, яка вже прославилась в Мережі.

В українських малюків під час війни недитячі справи – восьмирічний Сашко з Полтави підтримує армію.

«Я думаю, чому я сиджу, коли в мене є так багато грошей Я їх збирав 4 роки, щоб машину собі купити, коли я стану дорослішим», – розповідає хлопчик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всі свої заощадження, а це 5 тисяч гривень, не роздумуючи, віддав військовим, аби тільки швидше перемога.

«Я мрію, щоб війна швидше закінчилася», – додає полтавчанин.

Одноліток Сашка із звільненої Бородянки, не лише віддав, що мав, а як дорослі, став волонтером. «Треба допомагати Україні! Збираємо гроші на ЗСУ! Стоїмо з плакатами й показуємо так і махаємо. Українська армія дала прапор України», – хизується хлопчик.

А ще відважні маленькі українці напряму готові говорити з Путіним, підтримують рідну батьківщину на маршах єднання, і зворушливо й завзято виконують рядки, які стали гімном цієї війни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...