facebook

У Маріуполі окупанти виселяють людей на вулицю із власних квартир: що пропонують натомість

Російські окупанти в Маріуполі, які почали видавати російські паспорти, виселяють людей на вулицю під приводом зносу житла.

Про це у своєму Telegram-каналі 1 червня повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Окупаційна влада Донецької області приступила до оцінки рівня пошкоджень на підставі нещодавно прийнятого порядку ватажком Пушиліним. Окупанти готуються зносити більшість будівель, що постраждали від їх обстрілів. Два дні мобільні бригади з МНС Росії та військових обходять квартири, які вціліли і де живуть люди. Попереджають, що з початком знесення будівель буде проведено переселення ”, – розповів Андрющенко.

Він зазначив, що літніх людей мають намір розселити до гуртожитків, а до їхніх квартир заїдуть люди, яких задіяли на роботах у порту, заводі Ілліча та розборі завалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дають два тижні на пошук житла, якщо немає згоди на переселення. Власників будівель, які планується знести, незалежно від стану квартир, виселяють буквально на вулицю. Таким чином окупанти втілюють одночасноодночасно два сценарії – примус до депортації до Росії та примус до роботи для людей працездатного віку ”, – зазначив Андрющенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...