facebook

У Харкові з вишу відрахували студентку за співпрацю з окупантами Маріуполя

У навчальному закладі наголосили, що у них “немає місця колаборантам та зрадникам, які обрали сторону окупанта”.

У Харкові з Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відрахували студентку, яка співпрацює з окупантами у Маріуполі. Про це пише пресслужба вишу.

“За останні декілька днів різними ЗМІ та пабліками в соціальних мережах поширилася інформація про те, що начебто студентка університету співпрацює з окупаційною владою. І на подібні прояви реагуємо невідкладно. Відповідно до наказу ректора №192-С від 27.05.2022 Афанасьєва Аміна Віталіївна була відрахована з університету”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Афанасьєва перестала бути студенткою університету ще до того, як інформація про її колабораціонізм була поширена у ЗМІ. Подальшу правову оцінку дій колаборантки мають дати правоохоронні органи.

Раніше у соцмережах з’явилася інформація про те, що в окупованому Маріуполі студентка НЮУ ім. Ярослава Мудрого Аміна Афанасьєва працює на посаді керівника так званої громадської приймальні руху “Донецька республіка”. Афанасьєва розповідала пропагандистським ЗМІ про відновлення Маріуполя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...