facebook

“Я почну говорити і вже не зупинюся”: Алла Пугачова пригрозила путіну через Максима Галкіна

Російський пародист телеведучий Максим Галкін з перших повномасштабного вторгнення підтримує Україну і засуджує дії президента-агресора Владіміра Путіна.

Разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою і дітьми Галкін виїхав до Ізраїлю. Зараз же у ЗМІ з’явилася інформація про те, що примадонна повертається разом із сім’єю в росію, а ось гумористу дорога туди, схоже, закрита.
Різкі вирази Галкіна за законами росії можуть розцінюватися, як дискредитація Збройних сил рф. Через це стали ходити чутки, що на Галкіна можуть завести кримінальну справу.

Російський галерист, арт-менджер і політтехнолог Марат Гельман (внесений Мін’юстом рф до реєстру іноземних агентів) передав слова Алли Пугачової, яка прокоментувала цю ситуацію.
Марату вдалося поспілкуватися з Примадонною в ході форуму нової російської культури “Слово Ново” в Тель-Авіві в Ізраїлі, який пройшов за участю Бориса Гребенщикова, Андрія Макаревича, Людмили Улицької, Михайла Шаца та інших.За словами ведучого Yotube-шоу “И грянул Грэм”, існує думка, що Пугачова “голосно мовчить”, на відміну від Максима Галкіна, який вже кілька разів висловився про події навколо України.

“Вона каже, але стримано. Вона розуміє вагу свого голосу. Але те що я почув, що, ось, якщо на Максима заведуть справу, тоді я почну говорити і вже не зупинюся”,- відповів Гельман.

Він зазначив, що Пугачова, звичайно, не борець і не мислить себе громадським діячем.
“Вона швидше переживає за українців, ніж намагається боротися з російською владою”,- підсумував Гельман, зазначивши, що це позиція емпатії жінки, яка переживає за людей, яких вона знає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...