facebook

Все, на що він заслужив? Українців обурила історія сліпого пса, якого вигнали помирати після 15 років служби

У Кам’янці-Подільському волонтери взяли під опіку собаку на прізвисько Барон, якого господарі просто вигнали з дому помирати після 15 років служби, при тому, що пес вже зовсім сліпий.

Історію тварини розповіли в громадській організації “Душа бродяги” в Facebook.

На “пам’ять” про довгу і віддану службу колишні власники Барона, проганяючи його, залишили карабін від ланцюга на нашийнику, і незрячий пес, впавши зі скелі, травмував об нього лапу.

“Карабін боляче врізався в лапки і прогнив до кістки”, – йдеться в публікації.

Тварина не може знайти дорогу додому, де його вже не чекають, і цілий тиждень пробула на городі в однієї жінки в районі Польських фільварок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хіба це все, на що він заслужив?”- ставлять риторичне питання зоозахисники.

Волонтери облаштували для Барона вольєр і поставили будку, але пес все ще обережно поводиться з людьми і не дозволяє себе гладити, тому вони підозрюють, що колишні господарі могли бити собаку.

“Йому було важко ходити по сходах на прогулянки, тому що у нього пошкоджена задня лапка, і можливо і таз!!!! Ми терпляче ставимося до Барона, так кажуть його звуть, і чекаємо, коли він буде готовий нам довіряти! Час лікує в деяких випадках!!!! Скоріш за все в нього нема шансу родину, бо він старенький, сліпий і поки не дуже контактний з людьми! Боляче, що у наших людей немає серця!!!” – пише Анжела Швець.

Публікація волонтерів в мережі викликала масу обурення в коментарях – люди переконані, що так чинити зі своїми чотирилапими вихованцями не можна, і дякують небайдужим за участь у долі собаки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...