facebook

В Україні заборонили російську музику та ввезення книг з РФ та Білорусі

19 червня, Верховна Рада ухвалила законопроекти, згідно з якими в Україні забороняється російська музика у медіа та громадських місцях, а також ввезення книг із країни-агресора. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Ярослав Желєзняк.

“Рада заборонила російську музику (законопроект №7273-д) в українських медіа та громадському просторі. “За” – 303 депутати”, – йдеться у повідомленні.

Також парламентарій наголосив, що Верховна Рада проголосувала за законопроект №7459, який забороняє імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції з Російської Федерації, тимчасово окупованих нею територій України та Білорусі. Законопроект підтримали 306 парламентарів.

У Раді також вирішили створити список російських артистів, на яких не розповсюджується заборона. Йдеться про російських музичних виконавців, які засуджують озброєну агресію Росії проти України.

Нагадаємо, що уряд України має намір запровадити візовий режим в’їзду для громадян Російської Федерації. Набуде чинності рішення вже з 1 липня 2022 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...