facebook

День літнього сонцестояння: що категорично не можна робити 21 червня

У вівторок, 21 червня, один із важливих днів літа з погляду астрономії – День літнього сонцестояння. Завтра Сонце стоятиме над горизонтом максимально високо, тому в цей час спостерігається найдовший світловий день на рік. Що можна та не можна робити 21 червня, розповіли у матеріалі видання Zn.ua.

Наші пращури вірили, що День літнього сонцестояння має особливу потужну енергію, тому вони проводили різні ритуали, пов’язані з молодістю та красою. У цю містичну дату було заведено вставати рано-вранці, вмиватися росою, щоб поліпшити свій зовнішній вигляд і зберегти на довше свою молодість. Також у цей день збирали трави, бо вважалося, що вони мають лікувальну силу. На їх основі робили різні настоянки та ліки.

21 червня заведено проводити на природі, веселитися та розпалювати багаття. Це свято присвячене Сонцю, яке шанували як джерело світла і життя. Наші пращури в цей день загадували бажання, і завдяки магічній силі та енергії, вірили, що воно обов’язково здійсниться.

Що не можна робити у День літнього сонцестояння?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не можна лаятися, провокувати конфлікти, говорити нецензурні слова, випромінювати негативні думки. Навпаки, цього дня важливо оточити себе позитивом;
не можна гадати, особливо викликати душі з потойбіччя, адже Сонце – символ життя і процвітання;
відмовтеся від одягу темних відтінків, тому що Сонце любить яскраві та світлі кольори;

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...