facebook

Путін не має шансів виграти війну в Україні: астролог назвав небезпечну дату

Перелом у війні розпочнеться у серпні поточного року, коли Україна почне перемагати. До цього – російські військові суттєво посилять атаки.

Про це в інтерв’ю “Апострофу” розповів відомий український астролог Влад Росс.

За його словами, доволі напружені ситуації можуть статися 27-28 червня. Тоді як з серпня складеться такий астрологічний аспект двох планет “войовничого” Марса та “нищівного” Урану, що дає підстави говорити про ключовий момент у війні на користь України.

“Щойно 1 серпня настане, станеться перелом у війні. Дуже божественний, класний та чудовий. Саме Марс з’єднується із Ураном 1 серпня. Перелом у війні розпочнеться у серпні, коли ми всі побачимо, що Україна почне перемагати”, – наголосив фахівець.

Астролог розповів, що ще на початку війни говорив однозначно та безповоротно, що Україна переможе, адже для нападу президент Росії Володимир Путін обрав програшну дату. Україна має всі шанси стати переможцем у цій війні, а країнам Заходу слід було б активніше постачати озброєння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Путін напав на нашу країну 24 лютого в руйнівний градус Риб. Шостий градус Риб. Ніколи не можна розпочинати війни на руйнівній стадії. Тому, звісно, жодного бліцкригу, взяття Києва за тиждень. Немає жодних шансів у Володимира Путіна виграти цю війну. А ми маємо дуже великі шанси, але Захід не постачає нам зброю”, – вважає Влад Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...