facebook

“Я йду”. Арестович показав, що “його доламало”. Відео

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович на своїй сторінці в Instagram 22 червня опублікував ролик, у якому хлопчик їсть пряник із його портретом.

“Ви знаєте, мені теж буває нелегко. І хоча я професійно навчений працювати під тиском, я іноді плачу ночами, кусаючи подушку, розмазуючи сльози, від того, що мене ніхто не розуміє, а світ такий несправедливий і люди, яким я бажаю лише добра, так мене ненавидять, але вранці я щоразу підіймаюся і йду знову – крізь перешкоди та удари, тому що мене веде обов’язок”, – заявив він.

Арестович зазначив, що так було й досі.

“Чого я тільки не витримав – спільні атаки кремлівських і вітчизняних, підсиджування, погрози сім’ї, замовні матеріали, фейки, дипфейки, хвилі глузувань та тисячі образливих мемів. Усе було мимо. Але це відео мене доламало. Я йду”, – написав він.

Арестович додав “для тих, хто не з України”, що у ролику хлопчик каже, ніби він (Арестович) несмачний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мені смачно, він смачний”, – повторила слова хлопчика з ролика підписниця dyvo_pinata.

“Арестович не розібрав”, – зазначила ustifrysti.

“Арестович приколюється, він же написав, що переклад для тих, хто не з України”, – пояснила tominadze.

Контекст:
Арестович народився у Грузії 1975 року. Освіту здобув в Одеському інституті Сухопутних військ (зараз – Військова академія Одеси). З 1999-го до 2005 року працював у Головному управлінні розвідки. Здобув звання майора запасу. Вивчав психологію і теологію, працював актором театру та кіно.

З 2014 року Арестович активно коментував в українських ЗМІ події на військову тематику, зокрема війну на Донбасі, а також писав про це у Facebook.

28 жовтня 2020 року він став радником і фактичним спікером української делегації у тристоронній контактній групі у Мінську (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі. За його словами, рішення про призначення ухвалив тодішній голова української делегації у ТКГ, перший президент незалежної України Леонід Кравчук.

Майже за місяць, 1 грудня 2020 року, голова Офісу президента України Андрій Єрмак призначив Арестовича позаштатним радником із питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони.

Після вторгнення РФ до України Арестович публічно коментує ситуацію на фронті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...