facebook

Двоє закарпатців на кордоні заховалися за фіранкою у бусі, щоб потрапити до Словаччини: фото

У ніч проти 30 червня на Закарпатті у пункті пропуску “Ужгород” на кордоні зі Словаччиною прикордонники виявили двох чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно виїхати з України.

Аби залишитись непоміченими чоловіки ховалися у мікроавтобусі за фіранкою.

Про це сьогодні, 30 червня, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

“Під час огляду мікроавтобуса марки “Mercedes” української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці знайшли двох чоловіків, які намагалися сховатися від контролю у задній частині салону у своєрідній схованці. Останній ряд сидінь, де виявили правопорушників, був затягнутий шторкою, аби здавалося, що за нею багажне відділення”, – розповіли прикордонники.

Затриманими виявилися мешканці Закарпаття віком 28 та 30 років. Водій, теж закарпатець, визнав, що хотів переправити їх через кордон потай від правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місце події прикордонники викликали поліцейських.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини справи, після чого порушників притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Також у діях чоловіків вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.336 ККУ “Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період”.

Щодо водія, то поліцейських повідомлено про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через ДКУ”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...