facebook

Кременчужанка довела до сліз піснею в пам’ять про загиблих у місцевому ТЦ 27 червня (відео)

Зворушлива композиція отримала назву “Небо плаче”.

Кременчужанка Віта Татаринова випустила пісню “Небо плаче”. Так вона вшанувала пам’ять своїх земляків, які загинули в результаті ракетного удару по ТЦ “Амстор” 27 червня. Відеозапис з’явився на YouTube.

На кадрах фотографії магазинів, які постраждали від обстрілу. У пісні сказано про те, що в той фатальний день люди опинилися в тц з різних причин – хтось вибирав обручки, хтось зустрівся з друзями, хтось просто зайшов за покупками. Зараз на місці “Амстора” – руїни.

“Нова авторська пісня, яка стала відгуком на події в моєму місті Кременчуці. 27 червня російські ракети потрапили в гіпермаркет, де перебувало понад 1000 осіб. Це військовий злочин ми не повинні забути… Небо бачить…”, – прокоментувала автор.

“Небо, небо, небо, небо бачить,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Небо, небо, небо не пробачить.

Від чиєї злоби Кременчук в жалобі?

Його серце плаче, його серце плаче…

Розділилося життя наше на “до” і “після”,

І на серці сумна лише, жалібна пісня.

Під уламками тут захоронені мрії,

А хтось знов набирає абонента в надії…”, – заспівала Віта Татаринова.

Коментатори подякували Віту за таку чуттєву пісню.

“Дуже дякую, Віта, за таку пісню. Біль, безпорадність і зневага до тих, хто прямо або побічно причетний до цього вчинку, хто радіє в коментарях під відео кадрів трагедії в нашому місті. Це не може зробити людина, це просто недолюдина”, “Як боляче. Бідні люди. У тих магазинах міг бути будь-який з нас…”, ” Віта, Привіт. Ти у нас співала на весіллі. Ми зараз у Німеччині. Я в сльозах, не можу працювати, мене накрило. Як же боляче. Жах”, – пишуть користувачі мережі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...