facebook

Путіну доповіли про захоплення всієї Луганської області: в Україні спростували фейк

Російські війська нібито повністю зайняли Луганську область У Міноборони України цю інформацію спростували.

Сьогодні, 3 липня, близько 13:00 прокремлівське видання “РИА Новости” повідомило, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів Володимиру Путіну про “звільнення” Луганської області.

РосЗМІ стверджують, що Лисичанськ та сусідні населені пункти нібито вже відійшли під контроль росіян (Білогорівка, Новодружеськ, Малорязанцеве та Біла Гора).

Радник міністра оборони України Юрій Сак в інтерв’ю ВВС спростував заяви Москви про взяття Лисичанська. За його словами, місто повністю не взяте, ситуація залишається складною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Для українців цінність людського життя є головним пріоритетом, тому інколи ми можемо відступати з певних територій, щоб у майбутньому знову повернути їх”, – повідомив Сак.

За словами Сака, битва за Донбас не закінчиться навіть якщо РФ захопить Луганську область. Під контролем України є великі міста в Донецькій області, які щодня зазнають ракетних та артилерійських обстрілів.

“Україна зрештою накопичить достатню кількість важкої артилерії та інших видів зброї, що дозволить нам звільнити наші землі”, – резюмував радник міністра оборони України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...