facebook

Ізраїльський офіцер пояснив, чому війна в Україні може затягнутися на 10 років

Він також описав один зі сценаріїв звільнення Херсона.
У війні України з Росією обидві сторони не влаштовують концепти її завершення, висунуті противником. Саме тому, а також через російський геноцид, сторони не проводять переговори. Більш того, РФ готує своїх громадян до затяжної війни та прихованого режиму воєнного часу.

Таку думку озвучив 24 каналу офіцер Армії оборони Ізраїлю та військовий аналітик Ігаль Левін.

Українців він закликав морально підготуватися до того, що це “війна на роки, надовго”.

“Ми знаємо, що такі війни можуть тривати довгі роки. Війна в Афганістані була 20 років. Тому цілком можливо, що [в Україні] буде тривати й роки, і 10 років”, – зазначив Левін, припустивши, що при цьому інтенсивність боїв може періодично знижуватися та збільшуватися.

Аналітик також заявив, що перемогу України наблизить не просто західна зброя, а її реалізація. Для цього, за його словами, повинна ідеально працювати розвідка, що дозволить успішно бити по ворожих складах і штабах. Окремо важливо, зазначає він, наскільки успішним буде контрнаступ ЗСУ під Херсоном, який окупували росіяни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З острова Зміїний ніхто не очікував, що вони втечуть в один день. Думка була відносно довгого протистояння на острові, постійне знищення їх техніки і живої сили, поки не підуть. Те, що це станеться прямо “завтра”, було невідомо. Але вони пішли”, – нагадав Левін.

За його прогнозом, якщо ЗСУ створять “пекельні” умови для ворога на півдні, зруйнувавши всі мости, налагодивши роботу партизанів і удари по базах, в окупантів не буде можливості утримувати Херсон, і вони підуть з міста.

Вплинути на перемогу України можуть також і процеси в самій РФ.

“Як відбувалися революції в Росії в минулому? Це були провали у війнах. Можливо, що розгром Росії на півдні України, покидання його, загроза Криму – вплинуть на настрої в самій Росії”, – резюмував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...