facebook

Рєзніков назвав три сценарії закінчення війни в Україні: один з них спричиняє крах Росії

Існує кілька сценаріїв закінчення війни в Україні. Один із них передбачає повний розвал Росії на кілька незалежних держав.

Про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков на конференції Forbes Ukraine “Будуємо разом”.

За його словами, перший сценарій – це черговий “жест доброї волі” від росіян, при якому вони захочуть добровільно залишити Україну.

“Перший сценарій буде приблизно такий самий, як і good will, “добра воля” росіян, яка була оголошена, коли вони втекли з Київщини, Чернігівщини, Сумщини та острова Зміїний. Відповідно, я думаю, що він буде розбитий на кілька ланцюжків: спершу ми вийдемо з вами на позиції до 24 лютого поточного року, далі будуть якісь розмови про статус окупованого раніше Донецька, Луганська та Криму, але за столом із нашими потужними партнерами”, – сказав Резніков.

Резніков підкреслив, що “Мінська-3” точно не буде, якихось капітуляційних домовленостей не буде, і з дулом біля скроні ніхто не вестиме переговорів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Другий сценарій – перемога на полі бою.

“Варіант другий-поступово ми перемелюватимемо Збройні Сили РФ, тому що це насправді війна ресурсу на ресурс. У них більше людей, території, танків, літаків тощо, але все не сучасне, все давнє, і вони сьогодні використовують принцип”. м’ясорубки”, – зазначив Резніков.

Міністр наголосив, що другий варіант перемоги не такий швидкий – до кінця цього року, можливо, з початком початку нового року.

А ось третій сценарій найдраматичніший для Росії, бо веде до її повного розпаду як держави.

“Третій – драматичний для РФ, це розвал РФ, це парад суверенітетів на кілька різних суб’єктів: Татарстан, Республіка, на Сході і т. д. Ми це з вами точно за нашого життя побачимо, але це трохи довга історія”, – розповів Резніков.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...