facebook

Верховний муфтій росії підтримав війну з Україною

Він заявив, що війну необхідно довести до кінця, “щоб ніяких фашистів, паразитів поруч із нами не було, тому що потім дихлофосу не вистачить”.
Верховний муфтій росії Талгат Таджуддін під час святкової проповіді в Уфі з нагоди мусульманського свята жертвопринесення Курбан-байрам відкрито підтримав війну з Україною. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

“Коли у сусіда якісь паразити, полчища крайніх націоналістів та неонацистів, які протягом цілих восьми років, а це вдвічі довше, ніж велика вітчизняна війна, ведуть планомірне братовбивче кровопролиття та геноцид на багатостраждальній землі Донбасу, нам неможливо спокійно жити, байдужість неприпустима”, – сказав Таджуддін.

“Ця віроломна заздрісна традиція Заходу щодо нашої великої єдиної держави повторюється майже кожне століття”, – додав верховний муфтій росії.

Талгат Таджуддін ще в березні підтримав війну в Україні, але тоді він заявив, що мусульмани всього світу підтримують мир і “ніхто не радий війні”, а “військова спецоперація в Україні – це вимушений захід”.

Як писало “Діло”, муфтій Духовного управління мусульман України покинув свій пост та пішов захищати Україну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...