facebook

“Міс Львів 2018” рекламує в соцмережах російський бізнес

Наталія Болюх зараз проживає в столиці країни-агресорки.

Власниця титулів “Міс Львів 2018” та “Перша віце-міс Україна Всесвіт” Наталія Болюх під час повномасштабної війни росії проти України рекламує московський салон краси. Таку рекламу зрадниця розмістила у своєму Instagram.

Додамо, біографія жінки вже кілька років тісно пов’язана з росією. У 2019 році вона оприлюднила фото, які були зроблені під час поїздки в москву. Тоді в етері пропагандистського каналу вона поскаржилася, що у рідному місті Львові її переслідують, а “націоналісти” влаштували їй “репресії”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У “заяві для преси” Наталія Болюх пояснила: “Не вважаю, що володарці титулу „Міс Львів“ має бути соромно їздити до москви. Я українка. Україна єдина: від Львова до Донецька. Ми усі дружній народ”.

У лютому цього року Болюх помітили у компанії пропутінського співака Григорія Лепса. Спершу він мовчав про війну в Україні, а вже у травні виступав для російських загарбників у так званій “ДНР”.

Як випливає її соцмереж, Болюх постійно мешкає у столиці країни-агресорки. Ба більше, львів’янка раніше мала зв’язки з чиновником держдуми рф Аліком Назаряном.

Після публікації у ЗМІ інформації про рекламу нею російського бізнесу, Болюх написала у соцмережі недолугі виправдання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...