facebook

Українська церква в США передала військвоим ліків на 210 млн. гривень

Українська православна церква США передала Україні ліки на 210 млн. гривень. Серед іншого, антибіотики, предмети гігієни, памперси та кровоспинні препарати.

Про це повідомляють у Православній церкві України.

У середу, 13 липня, у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві за сприяння та участі Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Епіфанія відбулася передача та церемонія освячення великої партії медикаментів для українських військових від приходу українського православного собору Святого Андрія 2 млн. грн.

Перша частина допомоги буде направлена ​​до Головного Військового Клінічного Госпіталю та Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни. Загалом ліки отримають 118 лікарень по всій країні відповідно до потреб.

До складу допомоги увійшли:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

антибіотики,
ліки від тиску, тахікардії, хвороби коронарної артерії та проблем зі шлунком,
медичні халати,
перев’язувальні матеріали для хірургічних відділень,
бандажі,
кровоспинні засоби,
памперси, дитяче харчування, ходунки,
предмети гігієни
ноші.
“Нам важливо, щоб ці медикаменти безпосередньо потрапили до тих лікарень, де їх справді потребують, бо ліки специфічні, і лише лікарі знають, як і кому їх потрібно вчасно надати. Тому Господь допомагає всім нам творити добрі справи під час війни. Я переконаний, ми обов’язково переможемо”, – сказав під час заходу Митрополит Епіфаній.

Українська православна парафія св. Андрія була заснована 1949 року 65 сім’ями біженців із комуністичної України. У 1986 р. розпочато будівництво церкви у стилі класичного козацького бароко за проектом архітектора Н. Нємцева. Покровителем храму є св. Андрій Первозванний. Церква є кафедральним собором, а єпархіальним єпископом є Високопреосвященство Митрополит Антоній, Архієпископ Вашингтона та Нью-Йорка. Очолює парафію отець Володимир Стеляк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...