facebook

“Важко осягнути логіку маніяка”: Фурса розповів, яку тактику застосовує Путін

Путін обстрілює Україну, застосовуючи тактику терориста.

Президент Росії Володимир Путін послуговується логікою терориста і застосовує відповідну тактику у війні проти України. Але тактика терориста — то тактика відчаю, бо нічого іншого Путін зробити не може.

Таку думку висловив у виданні НВ економіст Сергій Фурса.

“Путін обстрілює Україну. Важко осягнути логіку маніяка і дати відповідь навіщо. Може, щоб налякати. Залякати. Змусити українське суспільство тиснути на владу, щоб влада підписала капітуляцію. Так, ми всі з вами знаємо, що воно так не працює. Що це лише посилює ненависть і лють. Але Путін може цього не знати. І просто використовує логіку терориста”, – зазначив він.

За словами Фурси, “після російських звірств у Бучі, всі в Україні зрозуміли, що мова йде саме про виживання” українців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А отже піти на поступки терористу просто не варіант. Самі росіяни своїми діями зробили неможливим досягнення своїх цілей методом терору. Зараз неможливі компроміси. Ті самі компроміси з терористами, на які іноді готові піти європейські країни у намаганні мінімізувати економічні втрати”, – вважає економіст.

Він вважає, що ціль путінського терору – страх і паніка серед українців.

“Не допомагати терористу. Не допомагати йому досягати своїх цілей. Страху і паніки. Не бігати у реальному і віртуальному світі з криками, що завтра Путін збере думу, раду федерацій і раду шаманів, оголосить мобілізацію і закидає всю Україну ракетами, посилаючись на анонімні Телеграм-канали. Ми не можемо зупинити ці теракти. Ніхто не може. Західна зброя може допомогти мінімізувати удар, але не нівелювати його. Ніякі залізні куполи тут не допоможуть. Тому треба зціпити зуби і не допомагати терористу. І терпіти. Розуміючи, що тактика терориста — то тактика відчаю, бо нічого іншого він зробити не може”, – вважає Фурса.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...